Gratis Aanmelden

Sex met bloedmooie trans (37)

Grootbovenengrootonder (37)

Hoi hoi daar, mijn nickname zegt het al.. Ik ben groot van boven (Cupmaat D), maar ook van onder, lekker hard en groot geschapen, bekijk mijn foto s immers maar. Oh en ik heet Saskia en ben dus zoekende naar een man die mij dat beetje extra seks dat ik juist zo mis kan geven. Niets meer en niets minder dus wees gerust, je zit niet aan mij vast. Wie voelt zich hier voor geroepen?

Maak contact met haar
  1. Naam: Grootbovenengrootonder
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Klein berkelaar
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 14/2/1984
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Sex met bloedmooie trans Grootbovenengrootonder van 37
TrioKim (44)
★★★★★
De standaard dingen op seksgebied heb ik inmiddels allemaal wel uitgeprobeerd. Tijd om mijn gedachtengang dus eens te verplaatsen naar de wat minder standaard dingen. Want daar valt nog genoeg te leren voor mij dacht ik zo eerlijk gezegd. Zo zou ik nu wel eens een keertje seks willen hebben in een trio.
Klaarkomen met prachtige transsexueel
SheFairy (26)
★★★★☆
Droom jij over een vrouw met een stijve lul die jouw mondje komt vullen met haar warme zaad? Dan kan ik je fantasie waarmaken.
Contact met sexy ladyboy
DrieXL (27)
★★★★★
Vanwege de grootte van mijn penis ben ik meestal maar de bottom. Ik begrijp het ergens wel maar gun mij eens een groot plezier en laat mij in ieder geval proberen een stukje bij jou binnen te dringen. Meestal wordt er niet verder dan mijn eikel gepijpt maar ik hoop hier een man te vinden bij wie ik hem minstens tot de helft in zijn kontje mag stoten.
Sexdate met hete tranny
BigBoobsShari (34)
★★★★★
Hoi, Shari hier. Een lekkere stoute shemale met een grote tieten. Mijn grote meiden zijn mijn trots. Mijn pik vind ik niet per se mooi maar bezorgt me wel een hoop genot. Ik ben hier voor betekenisloze sex.
Contact met wulpse shemale
Sylviiaa (26)
★★★★☆
Wat mij betreft mag het dak er af. Ik leef mijn eigen leven en doe dat op mijn eigen manier. Ik geniet van de dingen die op mijn pad komen en geniet vooral van de kleine dingen. De opkomende zon, de koeien die voor het eerst weer de wei in mogen en ga zo maar door. Waar ik niet van geniet is mensen die negatief zijn en altijd maar zeuren om het zeuren. Hoe sta jij in het leven? En ben jij wel een lekkere hete man?
Contact met hete ladyboy
RooieDonder (38)
★★★★★
Rood is mijn lievelingskleur, die kleur straalt mij innerlijke vurige passie uit! Al is het toch al weer eventjes geleden dat ik voor het laatst in vuur en vlam ben gezet.. De laatste keer was nogal een tegenvaller namelijk, de beste man had niet verwacht nog wat extras in mijn slip te vinden en zetten het op een lopen.. Hopelijk heb ik deze reis meer geluk!
Neuken met geile trans
Danine
★★★★★★★★★☆
Ik ben al weer een tijdje vrijgezel en ik zoek nu toch wel wer een leuke partner om regelmatig sex mee te kunnen hebben. Een man of een vrouw of een andere shemale..
Sexfriends met Danine
Jacolien
★★★★★★★★★☆
Ik ben een onderdanig sletje en zoek een dominante man die mij onder zijn hoede wil nemen. Ik doe alles voor je en dan bedoel ik echt alles... Geen taboes voor mij
Relatie met Jacolien
Willemijn
★★★★★★★★★★
De laatste tijd heb ik last van eenzaamheid en zoek daarom iemand die mijn vaste sex vriendje wil worden. Oh ja, ik ben geen meisje en ook geen jongen... surprise surprise ;)
Sexfriends met Willemijn
Ida
★★★★★★★★★☆
Ik verlang naar je tong, naar je vingers, naar je pik... je mag alles met me doen. Ik ben je sletje en ik doe wat je wil doen met mij. Laat me niet langer wachten lekker ding..
Sexfriends met Ida
© 2024 trannyneuken.nl